Ön itt jár: Kezdőlap > Hangoskönyvek > Magyar irodalom > Szépirodalom > Petőcz András: A születésnap hangoskönyv (letölthető)

Petőcz András: A születésnap hangoskönyv (letölthető)

Petőcz András: A születésnap hangoskönyv (letölthető) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.500 Ft
3.150 Ft (2.480 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Felolvassa Vallai Péter
Elérhetőség: Letölthető
Mennyiség:
form

A Nagy Fényképalbumban minden benne van, mondogatta mindig az apám, és nemcsak minden, de az egész életünk, mert a Nagy Fényképalbumból minden kiderül, az is, hogy kikkel és mikor voltunk együtt, és mit is csináltunk akkor, amikor együtt voltunk velük és hogy valójában szerettük-e őket valamikor, avagy nem. Tóni, a narrátor, a mintegy 30 évet felölelő családtörténetben végig a gyermek sajátosan rácsodálkozó, kicsit naiv, de mégis mindent látó szemével nézi a körülötte zajló eseményeket. Vallai Péter színművész, aki irodalmi esteken már évek óta meséli Tóni történeteit, bensőséges előadásával számunkra is családivá varázsolja ezeket az emlékeket.

Kiadó Titis Kft.
Játékidő 390 perc
Szerző Petrőcz András
Előadó Vallai Péter
Formátum MP3
Műfaj regény
Téma család, elmélkedés, lélek, pszichológia

Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!