Ön itt jár: Kezdőlap > e-könyvek > Sport > Jack Slack: Notorious

Jack Slack: Notorious

Jack Slack: Notorious Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft
2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 34%
Elérhetőség: Letölthető
Mennyiség:
e-könyv formátum: epub

Conor McGregor a küzdősportok legragyogóbb csillaga.
A dublini három év alatt többet ért el a The Ultimate Fighting Championship-ben, mint bárki más a szervezet húsz éve íródó történelmében. 2013-ban ő volt az első, aki egyidejűleg birtokolt két világbajnoki címet, kiütésekkel tarkított menetelése előbb pehelysúlyban, majd könnyűsúlyban, megrengette a világot. De bármilyen könnyednek is tűntek McGregor hőstettei, útja közel sem volt sima, ahogy sikere sem volt előzetesen biztosra vehető.

Ez nem egy újabb történet egy újabb kivételesen tehetséges és sikerre született sportolóról. Ez a sztori egy elképesztően elszánt és legyűrhetetlen lelkierejű fiatalemberről szól, aki megváltoztatott egy egész sportágat.
A Notorious: Conor McGregor élete és harcai Crumlintól Las Vegasig, a ketrectől a luxusautókig nemcsak azt vesézi ki, miként változtatta meg az MMA Conor McGregort, hanem azt is, hogy Conor McGregor miként forradalmasította a küzdősportok világát.

Legutóbb nézettek
3.490 Ft 2.290 Ft
Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!