Ön itt jár: > Kezdőlap > Érdekességek

Érdekességek

2015-04-01 15:54:30
Az e-könyv egy forradalmi találmány, amely megjelenése után azonnal közkedveltté vált. Fiatalok, idősek, kicsik és nagyon egyaránt előszeretettel használják az e-könyveket, ami nem véletlen, hiszen az e-könyv számos előnnyel rendelkezik a hagyományos, papírra nyomtatott könyvekkel szemben. A e-könyv egyik előnye az, hogy a tároláshoz nincs szükség óriási polcokra, szekrénysorokra vagy dobozokra. 
2015-04-01 15:52:43
Az e-book olvasó, vagy ismertebb nevén az e-könyv olvasó nem más, mint az elektronikus formában kiadott szövegfájlok olvasására alkalmas készülék. A hasznos, kisméretű, speciális számítógép igen közkedvelt manapság, hiszen egyre többen választják a hagyományos könyvek helyett az elektronikus formában kiadott könyveket.
2015-04-01 15:50:46
A hangoskönyvet nem szabad összetéveszteni az e-könyvvel. Sokan ugyanis, gyakran összekeverik a két könyv típust, azonban korántsem egy és ugyanaz a két típus. Az e-könyvek ugyanis, elektronikus formában kiadott, e-bookon is olvasható könyvféle, míg a hangoskönyvek olyan könyvek, amelyeket hanghordozón adnak ki és a szöveg felolvasását előadóművészek, vagy színészek végzik el. 
2015-03-04 00:00:00

A könyvek szerelmesei számára folyamatosan meglepetéssel szolgál a modern technológia. A letölthető hangoskönyvek például kiváló megoldást jelentenek, hiszen megváltoztatta mindazt, amit eddig olvasásnak hittünk. Már nem kell egy csendes, magányos hely az olvasáshoz, amikor csak a könyv olvasásával kell foglalkozni, hiszen a letölthető hangoskönyvek megjelenése által akár munka, házimunka vagy vezetés közben is „olvashatjuk” a könyveket. 

2015-03-01 00:00:00

Manapság fontos szerepet kapnak a modern technológiák az élet minden fontosabb területén, ez alól a könyvolvasás és könyvipar sem kivétel, hiszen az elmúlt időszakban teljesen megváltozott ez a terület. Megjelent az elektronikus könyv és a hangoskönyv, amelyek alapjaiban változtatták meg a könyvekről kialakított képet.

2015-02-26 00:00:00

Az elektronikus formátumok már az egész világon nagyon népszerűek, számtalan hagyományos, fontos könyv jelent már meg e-változatban is és ez a tendencia egyre csak folytatódik, növekedik. Már könnyedén beszerezhetőek a szükséges könyvek e-book formátumban, aminek megvannak a maga előnyei, hiszen olcsóbb, gyorsabban hozzá lehet jutni és az újabb könyvek sok esetben meg sem jelennek nyomtatott formában. 

2015-02-25 14:45:15

A digitális tartalom hatalmas népszerűségnek örvend manapság, ezért sokan döntenek úgy, hogy elektronikus könyvet olvasnak, meghallgatnak egy hangoskönyvet, vagy más előnyét aknázzák ki ennek a területnek. Az e-könyvek megjelenése által, az olvasást új szemszögből közelíthetjük meg, új lehetőségek nyíltak a területen. 

Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!