Ön itt jár: Kezdőlap > Könyvek, képregények > Gasztronómia > Mautner, Zsófia > Mautner Zsófia: Főzőiskola - Alapfok

Mautner Zsófia: Főzőiskola - Alapfok

Mautner Zsófia: Főzőiskola - Alapfok
Ár:
3.990 Ft
3.390 Ft (3.229 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
DVD melléklettel
Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség:
Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában, hogyan készül a legegyszerűbb sütőtökkrémleves, vagy csokoládémousse?
"Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel szemben nem rólam szól, nem önkifejezési eszköz. Azért írtam, hogy segítsek elsajátítani azt a magabiztosságot a konyhában, ami a kezdők számára megalapozza a későbbi hétköznapi, rutinos, kreatív főzést. Nem profi séfként teszem ezt, hiszen nem vagyok az, hanem mint egy segítőkész barátnő, aki a nagymamájától szerzett tudását adja át.."
Mautner Zsófia gasztronómiai szakújságíró, a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sokezren főzik.
Szerző Mautner Zsófia
Kiadó Libri Könyvkiadó
Oldalszám 84
Kötés kemény