Ön itt jár: Kezdőlap > Könyvek, képregények > Újdonságok > Larousse gasztronómiai lexikon

Larousse gasztronómiai lexikon

Larousse gasztronómiai lexikon Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
24.900 Ft
18.900 Ft (18.000 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 24%
4000 szócikk, 1700 fotó, 2500 recept
Elérhetőség: Előrendelhető
Mennyiség:
A Larousse gasztronómiai enciklopédia 1938-ban jelent meg először, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrásának számít. Nem szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megtalálható a legkülönfélébb receptektől kezdve a főzési eljárásokig, a hozzávalókig, az alapanyagok fajtáinak leírásáig, a konyhai felszerelésekig, az egyes ételek történetéig vagy a leghíresebb szakácsmesterek életrajzáig, hogy csak néhányat említsünk. Ez az a lexikon, amely nem hiányozhat a mesterszakácsok, séfek és a gasztronómiai babérokra áhítozó amatőrök könyvespolcáról sem. 1000 színes kép segít eligazodni a zöldségek, gyümölcsök, húsok és sajtok felhasználási lehetőségeiben. 200 egész oldalas fotón lépésről lépésre követhetjük az ételkészítés folyamatait. A felújított, kiegészített kiadás tartalmazza a legkorszerűbb technikákat, és 400 képes riport enged bepillantást a világ legnevesebb éttermeibe. Az egyszerű leírású szócikkek kereszthivatkozásai, a név- és tárgymutatók megkönnyítik a keresést. A receptek és az alapanyagok betűrendes gyűjteménye nem csak az eligazodásban segít, hanem újabb és újabb megoldásokra, összeállításokra is sarkall.
Kiadó Geopen Kiadó
Oldalszám 966
Kötés kemény

Legutóbb nézettek
Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!