Stahl Judit: Gyors húsos ételek
|
Stahl Judit ebben a könyvében azokra az elfoglalt háziasszonyokra gondolt, akik húsos ételekkel szeretnék megörvendeztetni családjukat, vendégeiket. Az olasz bundás hús a hagyományos rántott szelet modern, mediterrán bundába burkolt változata, és mivel a panír csak utólag kerül rá, nincs semmi zsírban lubickolás. A krétai nyaralást idéző görög citromos csirke kevés hozzávalóból áll, és napsütötte ízei télen-nyáron élvezhetőek. A pulykacsíkok vörösboros-mazsolás mártással ínycsiklandó példa, miképp lesz csipetnyi francia rafinériával ünnepi fogás a megszokott, hagyományos pulykamellből. Az örmény húsos táska minden bizonnyal nagy sikert arat majd a konyhai kalandozók közt, hiszen az izgalmas, főtt tésztafalatokban fahéjas, diós, korianderes darált hús bújik meg. De megtalálható a könyvben a carpaccio, a világ egyik leghíresebb előétele is, olyan vendégeknek, akik előtt virítani kell, ahogy a közkedvelt, előre elkészíthető aszaltszilvás húsgombóc is benne van, amelyért a nézők szinte megrohamozták tavaly a Stahl konyhája című tévéműsor internetes honlapját. A receptek ezúttal is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, amelyek mindig garantálják a sikert.
Szerző | Stahl Judit |
Kiadó | Kulinária Kiadó |
Oldalszám | 96 |
Kötés | kemény |
Hasonló termékek
3.900 Ft
3.310 Ft
5.970 Ft
5.070 Ft
2.280 Ft
1.930 Ft