Ön itt jár: Kezdőlap > Könyvek, képregények > Gasztronómia > Mautner, Zsófia > Mautner Zsófia: Főzőiskola - Alapfok

Mautner Zsófia: Főzőiskola - Alapfok

Mautner Zsófia: Főzőiskola - Alapfok Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.390 Ft (3.229 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
DVD melléklettel
Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség:
Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában, hogyan készül a legegyszerűbb sütőtökkrémleves, vagy csokoládémousse?
"Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel szemben nem rólam szól, nem önkifejezési eszköz. Azért írtam, hogy segítsek elsajátítani azt a magabiztosságot a konyhában, ami a kezdők számára megalapozza a későbbi hétköznapi, rutinos, kreatív főzést. Nem profi séfként teszem ezt, hiszen nem vagyok az, hanem mint egy segítőkész barátnő, aki a nagymamájától szerzett tudását adja át.."
Mautner Zsófia gasztronómiai szakújságíró, a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sokezren főzik.
Szerző Mautner Zsófia
Kiadó Libri Könyvkiadó
Oldalszám 84
Kötés kemény

Legutóbb nézettek
Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!