Ön itt jár: Kezdőlap > Hangoskönyvek > Magyar irodalom > Márai Sándor > Márai Sándor: Judit… és az utóhang hangoskönyv (MP3 CD)

Márai Sándor: Judit… és az utóhang hangoskönyv (MP3 CD)

Márai Sándor: Judit… és az utóhang hangoskönyv (MP3 CD) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.500 Ft
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 34%

Az Igazi folytatása. Felolvassa: Kútvölgyi Erzsébet és László Zsolt

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség:

Az Igazi két részében a feleség és a férj szemszögéből már megismerhettük a szerelmi háromszög történetét. Judit, a harmadik rész, ezt a történetet már néhány évvel a háború után, Rómában meséli egy szintén Magyarországról elszármazott kétes múltú dobosnak, aktuális partnerének. Megismerjük az elbeszélésből a cselédlány, majd a cselédlányból lett „méltósága” életét, házassága és válása történetét. Eközben nagyszerű korrajz bontakozik ki előttünk: az ostrom, és az ostrom utáni Budapest, egy szemtanú élményeivel. Az Utóhangban a dobos mesél. Judit halála után, Amerikában emlékszik vissza emigrálását megelőző életére, Judit történetére, és frissen érkezett barátjának leckét ad az amerikai emigráns lét főbb tudnivalóiból. Változatos történet, olyan történelmi háttérrel, amit érdemes és tanulságos megismerni. Kútvölgyi Erzsébet és László Zsolt remek előadása közel hozza a kor hangulatát a mai hallgatóhoz.

Kiadó Titis Kft.
Játékidő 480 perc
Szerző Márai Sándor
Előadó Kútvölgyi Erzsébet, László Zsolt
Formátum MP3 CD
Műfaj regény
Téma elgondolkodtató, lélek

Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!