Ön itt jár: Kezdőlap > Hangoskönyvek > Gyermek és ifjúsági irodalom > Mese > Sebők Zsigmond: Mackó úr szárazon és vízen hangoskönyv (letölthető)

Sebők Zsigmond: Mackó úr szárazon és vízen hangoskönyv (letölthető)

Sebők Zsigmond: Mackó úr szárazon és vízen hangoskönyv (letölthető) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.000 Ft
2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Gyermekek generációi rajongtak Mackó úr történeteiért, amelyek közül László Zsolt most kettőt nyújt át az 5-10 éves közönségének, nagy szeretettel eljátszva benne a számos állat és ember szerepet.
Elérhetőség: Letölthető
Mennyiség:
form

Sebők Vilmos meseregényein rengeteg gyerek nőtt már fel. A rajongás nem véletlen. A retyezáti Mackók bűbájos történetei tökéletes olvasmány az apróságok számára.

A Mackó úr szárazon és vízen két történetet foglal magába. Egy budapesti és egy balatoni kirándulást mutat be, melyet sok-sok kalanddal és érdekességgel tarkított az író.
Zebi, Dorka és Mackó úr cseppet sem mondhatóak átlagosnak. Medveként néznek ki, viszont emberi tulajdonságokkal vannak felruházva. Ez biztosítja azt, hogy ne legyen nyugodt és zökkenőmentes a vonatozás. Ehhez párosul Róka Miska és családja, akivel összetűzésbe is keverednek.
A másik fontos eleme a regénynek, hogy élethűen ábrázolja a századforduló Budapestjét és Balatonját. A múlt érdekességeket és furcsaságokat mutat be a mai gyerekek számára. A város mai képe teljesen máshogy fest, mint akkor, így ez egy kis időutazás is.

Tökéletes olvasmány az 5-10 éves korosztályt számára. A szülőknek is szórakoztató lehet, ha visszagondolnak, hogy nekik mit jelentett ez a könyv gyermekként.

Kiadó Titis Kft.
Játékidő 300 perc
Szerző Sebők Zsigmond
Előadó László Zsolt
Formátum MP3
Műfaj mese
Téma mese

Online magazin

Online magazin feliratkozás értékes ajándékokért!

Iratkozzon fel, és hallgassa meg kedvenceit hangoskönyvben!

A feliratkozásért cserébe ajándékba adjuk Selma Lagerlöf: Nils Holgersson, Kondor Vilmos: Budapest Noir, Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio, valamint Edgar Allen Poe: Gordon Pym tengerész elbeszélése letölthető hangoskönyveit!